Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Licitația pentru tramvaie va fi reluată

Licitația prin care STB va primi în dotare tramvaie noi va fi reluată, a anunțat Primăria Capitalei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2020 - 23:43

Licitația care va desemna furnizorul de 100 de tramvaie noi pentru Societatea de Transport București (STB) va fi reluată, în urma unei decizii a instanței, a anunțat, joi, Primăria Capitalei.

Licitația a fost desfășurată între doi competitori - o firmă românească (Astra Arad) și o firmă din Turcia. 

Primul rezultat al licitației a fost contestat în Justiție, iar în urma contestației, instanța de la Curtea de Apel a decis că licitația trebuie să se reia de la momentul reevaluării ambelor oferte.

Din acest motiv, PMB va reevalua ambele oferte primite. Teoretic este posibil ca, și în urma reevaluării, să fie decis același câștigător, care inițial a fost firma turcească.

Comentarii