Legea ce modifică şi completează darea în plată a fost promulgată

Legea care modifică şi completează actul normativ privind darea în plată a fost promulgată, miercuri, de preşedintele Klaus Iohannis.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

13.05.2020 - 15:06

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite (PL-x 10/04.02.2019), a transmis Administraţia Prezidenţială.

La începutul lunii mai, PSD i- cerut public premierului Ludovic Orban că nu conteste la CCR legea dării în plată, pentru că nu ar face decât să "prelungească suferinţa celor care de ani de zile sunt în pragul ruinei şi duc povara ratelor la bancă” 

"Cer public domnului prim-ministru Ludovic Orban să nu conteste la Curtea Constituţională legea dării în plată pentru că în acest mod nu ar face decât prelungească suferinţa celor care de ani de zile sunt în pragul ruinei şi duc povara ratelor la bancă”, a afirmat senatorul social-democrat Daniel Zamfir într-o conferinţă de presă.
 
Acesta a precizat că actul normativ mai prevede că cei care apelează la această lege nu vor fi introduşi în baza de date privind rău platnicii.

Comentarii