Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La ce este România pe locul al doilea în Uniunea Europeană

România se află pe locul al doilea în Uniunea Europeană în funcţie de intrările de fonduri prin intermediul transferurilor personale, de 3 miliarde de euro în 2018.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 12.11.2019 - 16:50

Cele mai mari fonduri sunt consemnate în Portugalia - 3,6 miliarde de euro, potrivit datelor publicate de biroul european de statistică, Eurostat. Datele referitoare la Portugalia se referă doar la remiterile muncitorilor. Pe următoarele locuri se află Polonia (2,9 miliarde euro), Marea Britanie (2,3 miliarde euro) şi Italia (2 miliarde euro).

În consecinţă, cele mai mari surplusuri în transferurile personale au fost înregistrate de Portugalia (3,1 miliarde euro), România (2,7 miliarde euro) şi Polonia (2,5 miliarde euro), în timp ce Franţa a consemnat cel mai mare deficit (-10,5 miliarde euro), urmată de Germania (5,1 miliarde euro), Marea Britanie (4,7 miliarde euro) şi Italia (4,5 miliarde euro).

Între statele pentru care au fost publicate date, cele mai mari ieşiri de fonduri prin intermediul transferurilor personale au avut loc în 2018 în Franţa (11,4 miliarde de euro), urmată de Spania (7,7 miliarde euro), Marea Britanie (7 miliarde euro), Italia (6,5 miliarde euro) şi Germania (5,2 miliarde euro).

Şi datele referitoare la Spania se referă la remiterile muncitorilor, informează News.ro.

Comentarii

loading...