Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Jeff Bezos nu mai este de ieri cel mai bogat om din lume.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a pierdut prima poziție, care îi revine acum ]n mod surprinzător unui european, Bernard Arnault, patronul lanțului Louis Vuitton.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

20.01.2020 - 16:56

Francezul se poate laudă cu o avere de peste 117 miliarde de dolari, cu două miliarde mai mult decât Bezos. Grupul Vuitton înființat de acesta, din care fac parte în prezent 75 de mărci de lux. Ultima achiziție a avut loc chiar anul trecut când brandul american de bijuterii Tiffany a fost cumpărat cu 16 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie pe care a făcut-o vreodată.

Podiumul bogaților lumii se încheie cu fondatorul Microsoft, Bill Gates, acesta având 110 miliarde de dolari.

Citește totul despre:

#top #bogati #bezos

Comentarii