Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Izolarea fațadei cu vata minerală de la Knauf Insulation

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2018 - 15:47

Izolarea termică a pereților exteriori ai casei este esențială pentru o temperatură optimă în interiorul locuinței, indiferent de anotimp. Există o varietate largă de materiale pentru izolarea casei de unde poți alege. Unele sunt cele clasice, prezente pe piață de mulți ani, altele sunt materiale noi, despre care se discută tot mai mult în ultima perioadă. În prezent, decizia de alegere a materialelor de izolare are la bază o serie de criterii atât funcționale cât și de sănătate. Astfel, a devenit important cum este produs materialul, dacă are în compoziție materiale regenerabile, dacă este alcătuit din deșeuri sau dacă este reciclabil. De asemenea, este esențial ca materialele folosite pentru izolația locuinței să îndeplinească anumite condiții pentru a fi considerate eficiente.

 

În prezent, vata minerală bazaltică este un produs de calitate superioară cu multiple caracteristici:

 

  • Protecție la foc – vata minerală bazaltică se situează în clasa A1, cea mai înaltă clasă de protecție la foc, cu punct de topire la o temperatură de 1.000 de grade Celsius
  • Izolare acustică – vata minerală bazaltică oferă un confort sporit din punct de vedere al zgomotului. Structura filamentoasă a materialului din care este confecționată are proprietăți deosebite de absorbție a sunetului. Astfel, sunt estompate atât zgomotele din exteriorul casei cât și cele din camerele vecine.
  • Permeabilitate – peretele ”respiră” dacă este izolat cu vata  minerală. Acest lucru este posibil datorită materialului care este permeabil la vaporii de apă ceea ce înseamnă prevenirea formării condensului.
  • Păstrarea dimensiunilor de-a lungul timpuluivata bazaltica ce are încorporată tehnologia ECOSE® nu conține substanțe care pot afecta în timp mărimea sau volumul produsului. Totodată, structura rezistentă a rocilor bazaltice îi oferă vatei minerale durabilitatea și siguranța atât de necesare unei case.

Dar, ceea ce transformă vata minerală bazaltică cu tehnologia ECOSE® într-unul dintre cele mai performante produse de izolare de pe piață este faptul că înglobează toate caracteristicile enumerate într-un singur produs. Ceea ce înseamnă că obții confort, siguranță și un climat mai sănătos în casă cu un singur strat de vată minerală .

 

Comentarii

loading...