Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inspectorii vamali au confiscat produse cosmetice şi articole vestimentare de două milioane de euro

Inspectorii vamali au reţinut 45.000 de produse cosmetice şi articole vestimentare, în valoare de aproximativ două milioane de euro, în urma controalelor efectuate pe raza centrelor comerciale Europa şi Dragonul Roşu, a anunţat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Share

Rl online 0 comentarii

11.04.2019 - 23:54

"În data de 11.04. 2019, lucrători din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor şi Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia Poliţia Transporturi şi Secţia Regională de Poliţie Transporturi Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în vederea combaterii evaziunii din domeniul vamal, au efectuat un număr de 10 verificări la societăţi comerciale şi persoane fizice de pe raza centrelor comerciale Europa şi Dragonul Roşu. Cu ocazia controalelor au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării un număr aproximativ de 15.000 de produse cosmetice, parfumuri, apa de parfum, rujuri, farduri şi aproximativ 30.000 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte", se arată în comunicatul ANAF.

Potrivit sursei citate, bunurile sunt susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală. Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilor originale, este de aproximativ două milioane de euro.

Autoritatea vamală a reţinut bunurile în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentarii

loading...