Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut astăzi

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la 3,32%, potrivit datelor publicate luni de Banca Naţională a României (BNR).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2019 - 11:09

ROBOR la trei luni este indicatorul principal în funcţie de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei. 

Joi, indicele a urcat la 3,38%, cel mai mare nivel din 26 octombrie 2018, când a fost tot 3,38%. Vineri, indicele a stagnat.

Luni, indicele a scăzut la 3,32%.

Totodată, indicele ROBOR la şase luni a scăzut de la 3,42% la 3,38%.

Joi, acest indice a urcat la 3,42%, cel mai mare nivel din 26 noiembrie 2018, când a fost tot 3,42%. Vineri, indicele a stagnat.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituţiile bancare din România, în lei, iar evoluţia sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piaţă.

Comentarii