Încep lucrările pe lotul 1 al autostrăzii Pitești - Sibiu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, luni, ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii 1, Sibiu - Boiţa, de pe autostrada Sibiu - Piteşti.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2020 - 20:42

"Am promis că vom începe lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti şi ne ţinem de cuvânt. Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, deschidem noi şantiere pentru obiectivele de infrastructură aşteptate de români. Menţinerea şantierelor deschise şi accelerarea proiectelor majore de infrastructură sunt primordiale în această perioadă. Prin ordinul de începerea a lucrărilor se garantează continuarea acestui obiectiv atât de important pentru infrastructura rutieră din România. Putem spune cu certitudine că au început lucrările la Autostrada Sibiu-Piteşti. Obiectivul este vital pentru economia României, pentru dezvoltarea agenţilor economici din zonă, dar şi prin atragerea de noi investiţii. Proiectele pe care le aşteaptă românii şi pe care le-am asumat prin Programul de Guvernare sunt prioritatea zero a mandatului meu", a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Contractul de proiectare şi execuţie pentru acest lot, cu o valoare de 612,64 milioane de lei fără TVA, a fost semnat de CNAIR la data de 14 aprilie 2019.

Comentarii