Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

În două luni va circula trenul între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni

În cel mult două luni de acum încolo, trenurile vor putea circula, cel puţin de probă, pe tronsonul de cale ferată Gara de Nord - Aeroportul Otopeni, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

18.06.2020 - 01:26

"Şantierul a mers în ritm susţinut, chiar spectaculos de bine, şi ne aşteptăm ca în maxim două luni de acum încolo să vedem şi trenurile circulând, cel puţin de probă, pe acest tronson de cale ferată", a declarat, miercuri, Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

La începutul lunii mai 2020, lucrările la linia de cale ferată Gara de Nord - Aeroportul Otopeni erau executate în proporție de 65 la sută. Termenul promis de constructor pentru finalizarea acestui obiectiv este sfârşitul lunii august 2020.

Comentarii

loading...