21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieImportant pentru imprimanta ta. De ce să cumperi doar cartuşe imprimantă originale?

Important pentru imprimanta ta. De ce să cumperi doar cartuşe imprimantă originale?

Tocmai ai cumparat acasa sau la birou o imprimanta de calitate si ai asteptari mari privind calitatea imprimarii sau viteza acesteia?

Ai mare dreptate, insa un factor vital in asigurarea acestei performante este asigurat daca alegi sa cumperi cartuse imprimanta originale de aici, dedicate modelului tau specific de imprimanta.

Desi stii ca o imprimanta functioneaza pe baza unor substante ce trebuie schimbate periodic, cartusele potrivite sunt cele corespunzatoare tehnologiei dispozitivului detinut.

Imprimanta ta este una InkJet sau LaserJet?

Pe cand tehnologia InkJet se bazeaza pe cartuse cu cerneala, imprimantele LaserJet functioneaza exclusiv cu cartuse de tip toner (o substanta uscata in forma unei pulberi).

Desi tehnologia LaserJet permite imprimarea foarte rapida a unui numar deosebit de mare de documente, multi folosesc imprimante clasice, pe baza de cerneala, din motive economice sau obisnuinta.

Asta poate sa fie si cazul tau. Daca te ocupi personal de intretinerea imprimantei, este util sa cunosti ca pe piata exista 3 tipuri de cartuse:

1.       Cartuse originale – Un pret mai mare, insa calitatea si compatibilitatea sunt maxime;

2.      Cartuse compatibile – Facute de producatori terti. Pretul este mai scazut, insa calitatea si performanta nu sunt la nivel maxim;

3.      Cartuse refolosite/reconditionate – Sunt reumplute cu cerneala. Sunt ieftine, insa calitatea e foarte mica si afecteaza in timp imprimanta.

Daca ai investit intr-o imprimanta buna si iti doresti rezultate maxime, cartusele de imprimanta originale sunt singura alegere potrivita.

Magazinul online TonerPro iti asigura cartuse imprimanta care se potrivesc perfect cu imprimanta ta si produc rezultate excelente.

De ce nu compenseaza pretul scazut calitatea proasta?

Poate fi tentant sa achizitionam cartuse ieftine, in special refolosite, insa atat imprimanta cat si documentele vor avea mult de suferit. Mai exact, cerneala se prelinge si murdareste documentele imprimate.

Anumite parti componente ale imprimantei se vor deteriora mult mai repede sau se vor infunda cu cerneala prelinsa.

Culoarea si acuratetea documentelor este mult mai slaba decat in cazul folosirii unor cartuse originale.

In plus, numarul de pagini pe care le poti imprima cu un astfel de cartus este mult mai mic si computerul si imprimanta pot percepe gresit cartusul, cauzand erori si opriri din senin.

Cartusele originale – O investitie initiala mai mare, dar cu rezultate excelente si economie pe termen lung

Oricine investeste intr-o imprimanta sau o multifunctionala merita sa se bucure de documente impecabile. Cartusele originale sunt singura optiune pentru a asigura asta.

Cartusele originale de la furnizori seriosi prezinta asadar urmatoarele beneficii:

·         Calitate exceptionala a imprimarii;

·         Posibilitatea defectiunilor este extrem de redusa si chiar nula;

·         Numarul mare de pagini (capacitatea) si calitatea acestora asigura economia de bani pe termen lung;

·         Daca alegi doar cartuse originale, garantia imprimantei nu este afectata in cazul in care ai vreodata nevoie de ea;

·         Capetele de imprimare raman umede, spre deosebire de cartusele ieftine care se usuca repede deci trebuie folosite constant.

Argumentele sunt foarte convingatoare?

Pe scurt, nu uita ca un cartus potrivit, deci original, asigura durata lunga de viata a imprimantei si face documentele sa arate perfect, deci este partenerul ideal in orice fel de activitati tipice de birou.

Vrei cartuse originale, asistenta tehnica, preturi competitive si seriozitate?

Magazinul online TonerPro.ro iti sta la dispozitie cu toate aceste beneficii si compania se impune pe piata romaneasca prin oferta foarte variata de cartuse imprimanta pentru orice brand si model de dispozitiv, necesitatile clientilor fiind mereu pe primul loc.

Date de contact

·         Telefon comenzi: 021 348 15 19

·         E-mail: comenzi@tonerpro.ro

·         Adresa sediu: Bd. Energeticienilor nr. 9E, bloc M1, parter – Birou 1022 – Sector3  -Bucuresti

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...
Ultima oră
Pe aceeași temă