37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăEconomieImobiliareAnsamblu rezidențial de 150 de milioane de euro în nordul Bucureștiului. Proiectul...

Ansamblu rezidențial de 150 de milioane de euro în nordul Bucureștiului. Proiectul este realizat de o casă de arhitectură din Londra

Redport Capital și Mobexpert anunță investiții de 150 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial denumit Infinity Nord.

Obiectivul rezidențial se construiește în zona Străulești. Conceptul de design al proiectului este realizat de Design International, o casă de arhitectură londoneză cu peste 60 de ani de experiență. Designul și arhitectura au fost inspirate din simbolul infinitului, un concept explorat de-a lungul vieții de sculptorul Constantin Brâncuși.

Proiectul Infinity Nord se întinde pe un teren de 44.000 de metri pătrați, având o suprafață totală construibilă de 125.000 mp. Ansamblul  va fi livrat în patru faze și va cuprinde 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație. Ansamblul va avea și 1500 de locuri de parcare.

„Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori. Avem convingerea că, prin viziunea noastră și strategia de dezvoltare pe termen lung, Infinity Nord va fi o zonă premium de locuit, dar mai mult decât atât, o destinație pentru nordul Capitalei”, a declarat Dan Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă