Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: milehighcre.com

IKEA face angajări pentru cel de-al doilea magazin din România, care se deschide anul acesta

Compania de mobilă IKEA, cu sediul central în Suedia, a demarat o campanie de angajări pentru cel de-al doilea magazin pe care îl va deschide, până la sfârșitul anului 2018, în România, anunță site-ul profit.ro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.06.2018 - 17:34

IKEA pregătește angajări pentru o echipă de aproximativ 350 de persoane care să opereze cel de-al doilea magazin din România, care va fi situat pe bulevardul Theodor Pallady din București.

Se caută personal pentru posturi legate de vânzări, design interior/visual merchandising, relații clienți și servicii, casieri, mentenanță, logistică și depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joacă pentru copii și oportunități în serviciile aferente produselor alimentare în restaurantul clienților, magazinul cu delicatese suedeze, bistro și în restaurantul angajaților.

Primul magazin IKEA din România este cel deschis în Șoseaua București - Ploiești.

Comentarii