22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăEconomieHoldingul românesc Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, investește în manageri competenți

Holdingul românesc Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, investește în manageri competenți

Astăzi, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat. Grupul Carmistin are peste 1800 de angajați la nivel național și cuprinde peste 20 de companii grupate în patru divizii de producţie – pui, porc, vită şi agricultură.

Iustin Paraschiv consideră că succesul său s-a datorat în mare parte și echipei sale, pentru că s-a înconjurat de oameni tineri în grupul său de management și și-au fixat obiective îndrăznețe asumându-și ricuri.

Acesta este motivul pentru care astăzi Grupul Carmistin continuă să investească în manageri competenți. Astfel, Grupul, prin AVICARVIL (linia dedicată producției de carne de pui), derulează pe parcursul unui an un proiect dedicat formării a 58 angajați care asigură managementul strategic al întreprinderii și 8 angajați din departamentul de resurse umane.

„Am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri”

Proiectul „Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT”  are o valoare totală de 2,285,253.25 lei, din care peste 49.99% este finanțare nerambursabilă – 1,051,297.28, contribuția proprie fiind de 1,051,718.24 lei. Perioada de implementare este de 12 luni (25.06.2020-24.06.2021).

Dintre cei 66 de angajați vizați se vrea ca aceștia să fie atât din mediul rural, cât și mediul urban și cel putin 20% să fie femei, pentru anumite poziții/departamente, procentul fiind chiar mai ridicat.

„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.

Programul „Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT” se adresează managementului și echipelor de resurse umane, însă lucrăm și la implementarea unor programe destinate tuturor nivelurilor ierarhice”, a declarat Tiberiu Berbece, vicepreședinte Grup Carmistin.

O companie cu capital 100% românesc, cu un 1800 de angajați

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

Grupul Carmistin are peste 1800 de angajați la nivel național și cuprinde peste 20 de companii grupate în patru divizii de producţie – pui, porc, vită şi agricultură. Principalele companii sunt Avicarvil, Avirom Plus, Avicarvil Farms, Avicarvil Farming, Avicarvil Food & Distribution, Porcellino Grasso, Agrikilti, Carmistin Trading, Carmistin International, Pajo Agriculture, Tracian Beef ș.a.

Carmistin este unul dintre puţinele holdinguri românești care integrează în proporţie de 90% lanţul de producţie agrozootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producţia de furaj, creşterea animalelor (pui, porc, vită) până la abatorizare, procesare şi distribuţie de produse şi preparate din carne (inclusiv în reţeaua proprie de retail).

Companie cu capital 100% românesc, Grupul Carmistin investește în modernizarea de noi ferme, creează noi locuri de muncă și dezvoltă programe de responsabilitate socială.

Avicarvil S.R.L. a luat naștere în anul 2008, an în care a devenit parte din grupul Carmistin. Avicarvil este, în prezent, unul dintre principalii jucători de pe piața producătorilor de pui din România, cu un model de business integrat și un număr de angajați ce depășește 1.500.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă