-0.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăEconomieGuvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea rețelelor de gaze...

Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea rețelelor de gaze pentru populație

„Guvernul Orban va aproba săptămâna aceasta un miliard de euro pentru creşterea conectării la reţeaua de gaze în România, să creştem de la 32 la sută cât avem acum, aproape o ruşine, la aproximativ 70 la sută”, a anunțat vicepremierul Raluca Turcan.

Declarația a fost făcută marți, cu prilejul unei vizite pe care vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au efectuat-o la Botoşani.

Discuțiile cu autorităţile locale și cu oameni de afaceri s-au referit la investiţiile publice şi private din fonduri europene.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
00:01:14

O balenă cu cioc, eșuată în apele grecești, a fost salvată în ultimul moment

Mai multe persoane au încercat, vineri, să salveze o balenă cu cioc care a apărut în apele grecești, dar a eșuat în apropierea unei...

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă