Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Guvernul României

Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea rețelelor de gaze pentru populație

Guvernul va aproba, în această săptămână, alocarea unui miliard de euro pentru extinderea reţelelor de alimentare cu gaze, a anunţat, marţi, vicepremierul Raluca Turcan.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.07.2020 - 23:50

"Guvernul Orban va aproba săptămâna aceasta un miliard de euro pentru creşterea conectării la reţeaua de gaze în România, să creştem de la 32 la sută cât avem acum, aproape o ruşine, la aproximativ 70 la sută", a anunțat vicepremierul Raluca Turcan.

Declarația a fost făcută marți, cu prilejul unei vizite pe care vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au efectuat-o la Botoşani.

Discuțiile cu autorităţile locale și cu oameni de afaceri s-au referit la investiţiile publice şi private din fonduri europene.

Comentarii