Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul şi-a asumat obiectivul de adoptare a monedei euro de către România în 2024

Guvernul a aprobat un memorandum prin care îşi asumă obiectivul de adoptare a monedei euro de către România în anul 2024.

Share

Rl online 0 comentarii

30.01.2019 - 18:49

"Astăzi, Guvernul îşi va însuşi aceste documente în vederea asumărilor politice. Ulterior, vor fi transmise Comisiei Europene. Implicit, ne asumăm obiectivul de adoptare a monedei euro de către România în anul 2024", a spus premierul Viorica Dăncilă.
 
În cadrul şedinţei au fost discutate documentele necesare pentru pregătirea trecerii României la moneda unică europeană, elaborate în cadrul comisiei naţionale constituite în acest scop. 

Comentarii

loading...