Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO CFR SA

GALERIE FOTO Cum avansează lucrările de construcție la linia ferată spre Aeroportul Otopeni

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a dat miercuri publicității imagini cu lucrările de modernizare a liniei ferate București – Urziceni, care va scurta durata călătoriei dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2018 - 10:49

Lucrările de modernizare a podului CF de la Mogoşoaia şi de racordare a liniei 700 Bucureşti - Mogoşoaia - Urziceni la pod sunt în derulare şi au termen de finalizare luna iunie, a precizat CFR SA.

Compania de administrare a infrastructurii feroviare a anunţat în urmă cu două săptămâni că directorul general Ion Gavrilă le-a dat termen constructorilor luna iunie pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a podului de la Mogoşoaia şi de racordare a liniei 700 Bucureşti - Mogoşoaia - Urziceni la acesta.

”Odată cu finalizarea lucrărilor, circulaţia trenurilor care pleacă din Capitală spre Galaţi se va desfăşura pe ruta directă Bucureşti Nord - Mogoşoaia - Urziceni, în prezent traficul feroviar fiind deviat pe ruta Bucureşti Nord - Pajura - Chitila - Buciumeni - Mogoşoaia – Urziceni”, anunţă Compania.

După ce lucrările vor fi gata, drumul de la Gara de Nord la halta P.O. Aeroport va dura doar 23 de minute. De aici, călătorii sunt preluați cu microbuzul și duși la aerogară.

Comentarii