Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Galaţi: Investiţii de peste 8,5 milioane de euro pentru reabilitarea unui drum judeţean

O porţiune de 21,5 de kilometri din DJ 252, pe traseul Nicoreşti-Cosmeşti-Movileni, în apropierea municipiului Tecuci, va fi reabilitată şi modernizată, valoarea investiţiilor ridicându-se la peste 8,5 milioane euro, bani proveniţi din fonduri europene.

Share

Rl online 0 comentarii

28.09.2018 - 13:40

"Este vorba de reabilitarea şi modernizarea a 21,5 kilometri din cei 46 de kilometri de pe DJ 252. Vom interveni în zona localităţilor Movileni, Furcenii Noi, Furcenii Vechi, Băltăreţi, Dobrineşti şi Nicoreşti. La fel ca şi pe DJ 251, sunt lucrări complexe care presupun consolidarea fundaţiei drumului, reabilitarea podurilor şi podeţelor şi folosirea unei mixturi asfaltice cu polimeri, care are o rezistenţă mai mare la uzură şi variaţii de temperatură. De asemenea, vom realiza şi piste pentru biciclişti, trotuare şi staţii de transport public", a precizat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Perioada de execuţie este de 24 de luni de la momentul în care este emis ordinul de începere a lucrărilor, iar fondurile au fost obţinute în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 - 2020.

Comentarii

loading...