Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriela Firea

Gabriela Firea îl acuză pe Orban că ar fi superficial și că nu știe ce atribuții are Guvernul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că premierul Ludovic Orban se face vinovat de "superficialitate în a trata actul de guvernare la nivel naţional, cât şi guvernarea locală".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.12.2019 - 13:45

Gabriela Firea a oferit această replică la un post de televiziune, după ce premierul Orban declarase că rezultatele muncii ei ca primar al Capitalei "sunt aproape egale cu zero".

"Domnul Orban este un premier superficial şi îmi pare rău să spun acest lucru, pentru că vom simţi cu toţii", a avertizat Gabriela Firea.

Drept exemplu, ea s-a referit la situația din Prelungirea Ghencea, unde premierul Orban a spus că, timp de peste trei ani, s-a bătut pasul pe loc. Gabriela Firea i-a replicat lui Orban că acolo se află un obiectiv de investiţii al Ministerului Transporturilor, nu al Primăriei Capitalei.

"Deci domnia sa, prin CNAIR, va trebui să se ocupe de acel obiectiv de investiţii", a spus Gabriela Firea, cu referire la Ludovic Orban.

Comentarii