21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăEconomieFranţa intră în recesiune tehnică

Franţa intră în recesiune tehnică

Este cel mai semnificativ declin din Hexagon de după cel de-Al Doilea Război Mondial, relatează BBC. Tendinţa urmează unei contracţii minore consemnate la sfârşitul anului trecut. Franţa a intrat, astfel, în recesiune tehnică.

Navă-amiral a marinei franceze, portavionul “Charles de Gaulle”, se întoarce în port, după ce unii membri ai echipajului au prezentat simptome de COVID-19, a anunţat Parisul. Aproape 40 de marinari se află sub observaţie medicală strictă, informează Europa FM.

La nivel mondial, de la descoperirea noului coronavirus în China, în decembrie 2019, au fost înregistrate peste 1,4 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 81.000 de decese cauzate de COVID-19.

În schimb, 300.000 de persoane infectate au învins infecția. În Europa, Spania a înregistrat cele mai multe cazuri (141.000), iar Italia numără cele mai multe decese (17.100).

Turcia este ţara cu cea mai rapidă creştere a ratei de îmbolnăvire. Numărul cazurilor creşte zilnic cu peste 3.000, depăşind 30.000 în ultimele patru săptămâni. Numărul deceselor se apropie de 700.
 
 

Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă