17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Fanii lui Jeremy Clarkson au intrat cu tancul în sediului BBC

VIDEO. Fanii lui Jeremy Clarkson au intrat cu tancul în sediului BBC

O petiție semnată de peste un milion de oameni care solicită anularea suspendării prezentatorului Jeremy Clarkson de la emisiunea Top Gear a fost adusă la sediul BBC de un tanc, informează Mediafax.

Citește și: Cum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la „Top Gear”

Prezentatorul emisiunii Top Gear este în prezent suspendat ca urmare a unui conflict cu unul dintre producători.

Petiţia, care a adunat peste un milion de semnături, a fost adusă la sediul televiziunii publice din Marea Britanie de un tanc în care se afla un bărbat îmbrăcat în costumul lui Stig, cunoscutul pilot de încercare al emisiunii.

Harry Cole, autor al blogului Guido Fawkes, care se află la originea petiţiei, a explicat că nu doreşte să apere comportamentul prezentatorului și a spus că acţiunile acestuia sunt problema departamentului de specialitate din cadrul BBC. Însă Cole a adăugat că consideră că cifrele vorbesc de la sine.

Citește și: Fanii Top Gear cer înlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

„Un milion de oameni vor să îl vadă în emisie. Acest milion de semnături arată ce cred oamenii cu adevărat despre Jeremy Clarkson“, a spus autorul petiției.

“Nu vrem să îi luăm apărarea, dar oamenii îl iubesc şi vor să îl vadă la BBC duminică seara, aşa că nu mai tensionaţi telespectatorii  şi readuceţi-l pe ecran. Pedepsiţi-l pe Clarkson, dar nu pedepsiţi telespectatorii“, a mai spus Harry Cole.

Richard Hammond şi James May, coprezentatorii emisiunii Top Gear, au refuzat să continue emisiunea fără Jeremy Clarkson, conform telegraph.co.uk.

Citește și: Topul gafelor făcute de prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson

Ultimele trei episoade urmau să fie difuzate cu înregistrări, iar prezentarea din platou trebuia să fie asigurată de Hammond şi May, însă un director din cadrul BBC a dezvăluit că cei doi au refuzat oferta de a continua fără colegul lor.

În cadrul unui eveniment caritabil, desfăşurat joi, la Londra, Jeremy Clarkson a făcut aluzie la concedierea sa de către BBC:

„Nu-mi amintesc când am făcut ultimul tur pe pista Top Gear, înainte ca BBC să mă concedieze”, a spus prezentatorul.

</p>

Cele mai citite

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă