20.3 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO VIRAL. George Clooney, Julia Roberts și Gwen Stefani s-au dat în...

VIDEO VIRAL. George Clooney, Julia Roberts și Gwen Stefani s-au dat în spectacol, în emisiunea Carpool Karaoke

Gwen Stefani, Julia Roberts şi George Clooney i s-au alăturat lui James Corden la ultima ediţie a show-ului său karaoke în maşină „Carpool Karaoke”, scrie Billboard.

Stefani a cântat la emisiunea The Late Late Show câteva dintre ultimele ei hituri şi şi-a amintit de vremurile în care lucra cu formaţia No Doubt. Chiar a făcut o mică pauză pentru a explica mai lent versurile rapide ale melodiei „Sweet Escape”.

Începând în forţă cu cântecul formaţiei No Doubt „Don’t speak”, Corden i-a spus lui Stefani că e ca Benjamin Button, pentru că e „fără vârstă”. Ea a explicat că „a început să se îndrăgostească”, iar „asta e ca o operaţie de întindere a pielii pe faţă, cred”. Atunci Corden a concluzionat că „dacă vei cunoaşte un cântăreţ de muzică country, pur şi simplu te vei întoarce în timp.”

Apoi au jucat un joc cu emoticonuri, la care Stefani nu a prea reuşit să interpreteze „vânăta”.

Apoi au ajuns la „HOV 4”, punctul în care este nevoie de cel puţin patru persoane în maşină, așa că Stefani şi Corden și-au chemat nişte prieteni care să ocupe locurile din spate.

Aşa că Julia Roberts şi George Clooney au sărit în maşina karaoke să-i ajute pe cei doi să cânte melodia formaţiei Queen „We are the champions” şi pe cea a lui Stefani „Hollaback Girl”. Clooney a strălucit în mod special la partea cu „that s**t is bananas, B-A-N-A-N-A-S”.

Clooney a explicat chiar ce înţelege el că înseamnă „hollaback girl”: „Dacă nişte băieţi sunt pe un şantier şi strigă după o fată, ea nu se va întoarce pentru că nu e genul acela de fată”.

Stefani a spus grupului că nu va dezvălui niciodată de unde s-a inspirat cu adevărat pentru această melodie, la care Clooney a replicat „that s**t is bananas”.

Poţi vedea aici filmul complet.

 

Cele mai citite
00:00:52

VIDEO: Papa Francisc, declarații despre împușcăturile de la școala din Texas: „Am inima frântă”

Papa Francisc a declarat că este efectiv "sfâșiat" de tragedia care a avut loc la școala din Texas, în urma cărora au murit cel...
00:01:40

VIDEO: Deputatul ucrainean Evgheniia Kravchuk: „Timpul se scurge”

"Timpul se scurge. Trebuie să scoatem cele aproximativ 22 de milioane de tone de cereale înainte de noua recoltă, iar Rusia continuă să blocheze...

Peste jumătate dintre cetățenii Republicii Moldova vor intrarea în UE. Peste o treime vor unirea cu România

Peste jumătate dintre cetățenii Republicii Moldova vor intrarea în UE iar peste o treime dintre aceștia vor unirea cu România. Acestea sunt rezultatele unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă