5.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeEconomieFoto interviuSfârșitul unei legende. David Letterman se desparte de micile ecrane

Sfârșitul unei legende. David Letterman se desparte de micile ecrane

Legendarul prezentator american de televiziune, David Letterman, se pregătește să se retragă de pe marile ecrane. Ultima apariție a sa la emisiunea „The Late Show” va avea loc în 20 mai, scrie contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu David Letterman și mentorul lui, Johnny Carson.

Citește și: Topul gafelor făcute de prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson

„Vreau să fie optimistă, amuzantă și vreau ca oamenii să fie fericiți că se uită la ea”, a spus Letterman despre ultima sa emisiune.

David Letterman a prezentat „The Late Show” pentru postul de televiziune CBS timp de 22 de ani.

Înainte de emisiunea care l-a consacrat, Letterman a prezentat și o altă versiune a acesteia, „Late Night with David Letterman”, care a început în anul 1982.

În anul 2013, Letterman l-a surclasat pe prietenul și mentorul său, Johnny Carson, fiind cea mai „longevivă” gazdă de talk show nocturn din istoria televiziunii. Carson a avut o carieră de 31 de ani.

Citește și: Fiica Gloriei Estefan își pune la îndoială talentul muzical. Care este motivul

„A fost fantastic. Îmi amiintesc când s-a retras… Te-a lăsat, pur și simplu, cu o senzație cicălitoare de pierdere. Vreau ca retragerea mea să fie puțin mai veselă. Desigur, ultimul show al lui Johnny a fost istoric. Al meu nu va fi. La al meu oamenii vor spune: << Ah, bravo ție. Când începe noul prezentator?>>”, a spus starul.

David Letterman, în vârstă de 68 de ani, va fi înlocuit de comedianul și gazda emisiunii „The Colbert Report”, Stephen Colbert, care va deveni noul prezentator al show-ului.

Deși Letterman nu a fost mulțumit, inițial, de faptul că nu are un cuvânt de spus în alegerea noului prezentator și de faptul că nu a fost ales Jon Stewart, a acceptat decizia postului de televiziune.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă