30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRapper american, găsit mort în locuința sa. Vezi primele reacții din din...

Rapper american, găsit mort în locuința sa. Vezi primele reacții din din comunitatea hip-hop

Sean Price, care avea 43 de ani, cunoscut ca membru al grupului Heltah Skeltah, a fost găsit mort în apartamentul său din Brooklyn, New York. Poliție continuă cercetările pentru a stabili cauza decesului.

Price a mai făcut parte din grupurile rap Boot Camp Clik şi Random Axe şi a lucrat sub numele Ruck ca membru al Heltah Skeltah. De asemenea, acesta a avut o carieră solo, iar cel mai recent album lansat este „Mic Tyson”, în 2012, potrivit Mediafax.

„Cu regret, Duck Down Music confirmă că Sean Price a murit în dimineaţa acestei zile, în apartamentul său din Brooklyn. A lăsat în urmă o soţie şi trei copii”, au declarat reprezentanţii companiei sale de discuri.

Citește și Prince își lansează noul album pe platforma lui Jay-Z

DJ Premier, Killer Mike, Black Thought şi 9th Wonder sunt câteva dintre numele din comunitatea hip-hop care şi-au exprimat regretul faţă de decesul lui Price.

„R.I.P. Ruck… Dragoste şi respect pentru familia Duck Down”, a postat DJ Premier pe contul său de Twitter.

„Mă doare inima. Sean Price s-a dus. Odihneşte-te în paradis”, a fost mesajul transmis de 9th Wonder. În acelaşi timp, Killer Mike îl descria pe Price ca fiind „un zeu al microfonului, un războinic al versurilor şi un MC suprem”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă