27.6 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuOficial: Beyonce este însărcinată. Cântăreaţa şi-a anunţat sarcina într-un mod cu totul...

Oficial: Beyonce este însărcinată. Cântăreaţa şi-a anunţat sarcina într-un mod cu totul inedit

Beyonce le-a mărturisit fotografilor, la Premiile MTV, că are o surpriză înainte să dezvăluie conturul unei sarcini sub rochie, potrivit cotidianului britanic The Guardian, în format electronic.

Beyonce a lăsat imaginile să vorbească de la sine în ceea ce priveşte sarcina ei, la Premiile MTV. Vedeta a apărut pentru prima dată în faţa fotografilor duminică, spunându-le că are o surpriză înainte să le arate conturul sarcinii sub rochia lungă pe care o purta.

Ea a urcat apoi pe scenă pentru a cânta „Love On Top” şi a cerut audienţei să se ridice în picioare. „Vreau să simţiţi dragostea care creşte în mine,” a spus starul. La sfârşitul melodiei, Beyonce şi-a dat jos geaca, a zâmbit larg şi şi-a mângâiat burtica. În mulţime, soţul ei, Jay-Z, a fost felicitat de prietenul şi colaboratorul său, Kanye West.

Purtătorul de cuvânt al lui Beyonce nu a putut da nicio declaraţie la momentul respectiv.

Beyonce şi-a început relaţia cu Jay-Z în 2002 şi cei doi s-au căsătorit în aprilie 2008. De atunci, fanii şi mass media deopotrivă au speculat cu privire la momentul când cei doi vor avea un copil.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă