26.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuN-o să îţi vină să crezi ce i-a spus Dan Bittman unei...

N-o să îţi vină să crezi ce i-a spus Dan Bittman unei concurente X Factor!

Deşi toată lumea ar fi tentată să creadă că cel mai dur dintre juraţii X Factor este Cheloo, Dan Bittman surprinde în fiecare ediţie cu replici acide la adresa concurenţilor care urcă pe scenă. În a doua ediţie a showului, de exemplu, Bittman i-a spus unei concurente că seamănă cu Marilyn Manson.

„Bine pusă în pagină, doamna profesoară ar putea să cânte Marilyn Manson sau orice muzică liniştitoare”, a spus Bittman după ce a ascultat prestaţia concurentei. El a adăugat: „Vi-l prezint eu. Este un domn care seamănă foarte mult cu dumneavoastră, doar că lui îi fuge un ochi”.

Cu toate acestea, „doamna profesoară” nu s-a supărat pe solistul trupei Holograf şi a mărturisit că i s-a mai spus că seamănă cu acest cântăreţ. Bittman a răsplătit-o cu un DA pentru atitudine şi i-a mărturisit că are nevoie de o persoană optimistă în tabara de pregătire şi abia aşteaptă să lucreze împreună.

Alte replici memorabile ale lui Dan Bittman din perioada audiţiilor au fost: „Are rost să încerci în muzică doar dacă te hotărăşti să faci playback toata viaţa” sau „Am venit să vă rup capul”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă