23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMoartea fiicei lui Whitney Houston: Iubitul lui Bobbi Kristina, acuzat de OMOR

Moartea fiicei lui Whitney Houston: Iubitul lui Bobbi Kristina, acuzat de OMOR

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina,  este acuzat de omor prin imprudenţă, după ce i-ar oferit tinerei un „cocktail toxic” ce a adus-o în stare de inconştienţă şi ar fi băgat-o cu faţa în jos într-o cadă cu apă rece, lucru care i-a cauzat coma, informează contactmusic.com, conform Mediafax.

Bobbi Kristina Brown, fiica cântăreţei Whitney Houston şi a rapperului Bobby Brown, a murit pe 26 iulie, la vârsta de 22 de ani, la şase luni după ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile în urma unui accident încă neelucidat petrecut în reşedinţa sa din suburbia Roswell a oraşului american Atlanta.

Citește și: Scandal după moartea lui Bobbi Kristina: O fotografie cu fiica lui Whitney Houston în sicriu, vândută cu 100.000 de dolari

Ea a fost găsită, pe 31 ianuarie, fără semne vitale, în cadă, de iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten comun al cuplului, într-o scenă macabră, ce a semănat foarte mult cu felul în care a murit mama ei. Whitney Houston, care s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de droguri, a murit înecată într-o cadă din hotelul Beverly Hills din Los Angeles, în 2012, la vârsta de 48 ani.

Administratorul averii lui Bobbi Kristina consideră că Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei, potrivit unor documente depuse de aceasta la o instanţă din SUA.

Citește și: Procurorii, hotărâţi să îl pună după GRATII pe logodnicul lui Bobbi Kristina

În aceste documente se arată că, în dimineaţa în care Bobbi Kristina a fost găsită în stare de inconştienţă, Nick a sosit acasă la ora 6.00, după ce consumase alcool şi cocaină toată noaptea. Cei doi s-au certat aproximativ 30 de minute, până când „s-a lăsat brusc tăcerea”, potrivit televiziunii NBC.

Administratorul judiciar, Bedelia Hargrove, spune că Nick Gordon este acuzat de omor prin imprudenţă şi provocare de dureri fizice şi suferinţă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă