1.2 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeEconomieFoto interviuMagneto părăseşte familia X-Men

Magneto părăseşte familia X-Men

Celebrul actor englez Sir Ian McKellen, care a interpretat personajul Magneto în „X-Men”, nu va juca în următorul film al francizei, scrie contactmusic.com.

„Mi-a făcut plăcere să particip la filmările <<X-Men>>, dar trebuie să mă ocup şi de alte lucruri”, a spus actorul, dezminţind zvonurile că ar continua să apară în franciză.

Citeşte şi: Noul film „X-Men: Apocalypse”: Ce actriță va intepreta rolul mutantei Psylocke

De asemenea, McKellen a spus că îi pare bine că nu este prins în producţii de mare succes. „Tocmai am filmat <<Mr. Holmes>>, un sitcom şi un film pentru BBC cu Antohny Hopkins, aşa că există compensaţii la a nu fi prins în blockbusters (producţii de mare succes – n.r.)”, a spus Sir Ian McKellen.

Actorul, în vârstă de 76 de ani, mai este cunoscut şi pentru rolurile Gandalf, din trilogia “Stăpânul inelelor/ Lord of the Rings” şi Sir Leigh Teabing din “Codul lui Da Vinci”.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actorul britanic Sir Ian McKellen.

De-a lungul carierei sale, Sir Ian McKellen a primit un premiu Tony, două nominalizări la premiul Academiei Americane de Film, și cinci nominalizări la Premiul Emmy.

Citeşte şi: Morgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

În anul 1988, McKellen a anunțat public că este homosexual şi a devenit membru fondator al organizației Stonewall, care militează pentru drepturile comunităţii LGBT.

În anul 1991, actorul a fost numit Cavaler, pentru serviciile aduse artelor dramatice.

Următorul film din franciza “X-Men”, “X-Men: Apocalypse”, va avea premiera în anul 2016. 

Cele mai citite
00:00:22

 Biden: Ostaticul israeliano-american a fost eliberat de Hamas

Președintele american Joe Biden a declarat miercuri (29 noiembrie) că ostaticul israeliano-american Liat Beinin a fost eliberat de Hamas după ce a fost răpit...

Hamas vrea să elibereze toți soldații israelieni în schimbul tuturor palestinienilor închiși în Israel

Un înalt oficial Hamas a declarat miercuri că mişcarea islamistă palestiniană este gata să elibereze toţi soldaţii israelieni pe care îi deţine în schimbul...
00:00:22

 Biden: Ostaticul israeliano-american a fost eliberat de Hamas

Președintele american Joe Biden a declarat miercuri (29 noiembrie) că ostaticul israeliano-american Liat Beinin a fost eliberat de Hamas după ce a fost răpit...
Ultima oră
Pe aceeași temă