19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMadonna se compară cu Picasso. Află de ce

Madonna se compară cu Picasso. Află de ce

Cunoscuta cântăreața Madonna s-a comparat cu celebrul artist Picasso, care a avut inspiraţie și a pictat până la sfârşitul vieţii. Interpreta a spus că nu crede că se va opri vreodată, scrie contactmusic.com.

„Îmi place să mă compar cu alte tipuri de artişti, cum este Picasso. El a pictat până în ziua în care a murit, pentru că a fost inspirat. Aşa mă simt şi eu”, a spus starul, într-un interviu acordat publicației The Canadian Press.

Citește și: Madonna şi-a făcut piercing în sept. Cum arată artista cu noul accesoriu

Madonna îşi începe turneul „Rebel Heart” în 9 septembrie, la Montreal. Artista a mărturisit că nu i-a fost uşor să aleagă ce melodii să cânte. „Tema pe care vreau să mă concentrez în spectacol este dragostea şi romantismul”, a anunţat artista.

În luna iunie, Madonna, în vârstă de 56 de ani, a ajuns în ediția 2015 a Guinness Book World Records (Cartea Recordurilor), după ce a vândut peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, începută în anul 1979.

Citește și: Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

Madonna a primit, de-a lungul timpului, șapte premii Grammy, cinci premii MTV Video Music Awards, dar și două premii Oscar, „cel mai bun cântec original”, pentru melodiile „Sooner or Later” și „You Must Love Me”.

 

 

 

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...
Ultima oră
Pe aceeași temă