19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLourdes, fiica Madonnei, şi-a lansat un blog de modă

Lourdes, fiica Madonnei, şi-a lansat un blog de modă

Cu puţin timp înainte de a scoate pe piaţă, împreună cu celebra ei mamă, Madonna, linia vestimentară „Material Girl”, în reţeaua de magazine Macy’s, Lourdes, fiica cea mare a cîntăreţei şi-a lansat un blog de modă, informează accesshollywood.com citat de Mediafax.

În primul ei mesaj postat pe blog, unde apare şi o fotografie a sa, Lourdes, căreia i se mai spune şi Lola, îi informează pe cititori că va împlini 14 ani peste câteva luni şi că această vârstă reprezintă pentru ea un moment important.

„Voi împlini 14 ani în octombrie şi abia aştept acest lucru, deoarece voi avea voie, în sfârşit, să îmi vopsesc părul. Mulţumesc, mamă!”, a declarat fiica cea mare a Madonnei.

Se pare că adolescenta va alege să îşi vopsească părul într-o nuanţă închisă, deoarece negrul este culoarea ei preferată. „Negrul merge cu aproape orice, iar castaniul seamănă cu ceva destul de scârbos”, şi-a explicat preferinţele adolescenta americană.

Lola adoră moda din anii de glorie ai mamei sale – anii ’80 – din care sunt inspirate articolele vestimentare din colecţia „Material Girl”.

„Colecţia este inspirată din anii ’80, care au fost cu adevărat deosebiţi”, afirmă Lourdes.

Lourdes, care la toamnă va merge la liceu, a mărturisit cu această ocazie că trupa ei favorită este My Chemical Romance, preferată şi de o altă fiică a unor celebrităţi – Frances Bean Cobain, fiica rockerilor Courtney Love şi Kurt Cobain.

La începutul anilor ’90, Madonna l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Carlos Leon, iar din această relaţie s-a născut Lourdes. Madonna mai are un fiu biologic, Rocco, cu regizorul Guy Ritchie, şi alţi doi copii adoptaţi din Malawi – David şi Mercy.

Cele mai citite

60 de „supraviețuitoare” îl acuză pe fostul șef al Harrods, Al-Fayed, de abuz sexual: avocați.

Aproximativ 60 de femei au ieșit acum în față pentru a susține că au fost abuzate sexual de fostul proprietar al magazinului Harrods, Mohamed...

Postecoglou nu e supărat pe Drăgușin după eliminare!

Antrenorul lui Tottenham nu este supărat pe internaționalul român, după eliminarea rapidă. Radu Drăgușin, internaționalul român în vârstă de 22 de ani, a avut un...

Un puști-minune din Brazilia și-a anunțat retragere din fotbal la doar 21 din cauza problemelor de sănătate mintală

Rodrigo Varanda își anunță retragerea din fotbal la doar 21 de ani, din cauza problemelor de sănătate mintală Atacantul brazilian Rodrigo Varanda și-a anunțat retragerea...
Ultima oră
Pe aceeași temă