1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeEconomieFoto interviuLady Gaga doreşte să devină profesoară la o universitate din New York

Lady Gaga doreşte să devină profesoară la o universitate din New York

Cântăreaţa americană Lady Gaga îşi doreşte să devină profesoară la o prestigioasă universitate din New York, unde ar putea să predea un curs de artă şi design vestimentar, informează showbizspy.com, potrivit Mediafax.

“Îşi doreşte să devină lector şi a solicitat un post la celebra Parsons School For Design din New York. Doreşte să se folosească de simţul ei artistic şi de obsesia ei pentru moda avangardistă, pentru a se lansa într-o carieră academică. Nu s-a semnat deocamdată nimic, dar şi-ar dori să predea un curs de design vestimentar, care să includă şi elemente de muzică, cultură pop şi studii mass-media”, a declarat o sursă pentru un tabloid britanic, citat de site-ul showbizspy.com.

“Dacă totul va merge bine, va fi extrem de interesată de un aranjament permanent. Crede că dacă va preda la o universitate, oamenii vor vedea că ea este mult mai mult decât un star pop strălucitor”, a adăugat aceeaşi sursă.
Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, a declarat într-un interviu recent că nu se va îmbrăca niciodată “casual”, deoarece nu doreşte să îşi dezamăgească fanii.
“Ar fi un precedent foarte periculos şi nu ar fi corect pentru fanii mei. Ei nu vor să mă vadă astfel, la fel cum nici eu nu mi-aş dori să îl văd pe David Bowie purtând un costum clasic”, a declarat artista americană.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum “Bad Romance” şi “Poker Face” şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.
Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o “artista anului” pe 2010.

Cele mai citite
00:00:41

Departamentul de Stat: SUA s-ar opune oricărei „zone tampon” din Gaza

SUA s-ar opune oricărei zone tampon propuse în interiorul Fâșiei Gaza, deoarece ar încălca poziția Washingtonului conform căreia dimensiunea enclavei palestiniene nu trebuie redusă...

ONU spune că există o amenințare globală din cauza războiului din Gaza

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, a făcut miercuri o mișcare rară, avertizând în mod oficial Consiliul de Securitate cu privire...

Congresul american nu a adoptat un pachet financiar masiv pentru Ucraina și Israel

Congresul american a eşuat miercuri în adoptarea unui pachet financiar masiv de peste 106 miliarde de dolari reclamat cu insistenţă de preşedintele Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă