0 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeEconomieFoto interviuJohnny Depp: Angelina Jolie este ca o întruchipare a unui poem

Johnny Depp: Angelina Jolie este ca o întruchipare a unui poem

Actorul Johnny Depp a declarat într-un interviu recent că Angelina Jolie, alături de care a jucat în thrillerul “The Tourist/ Turistul”, este “ca o întruchipare a unui poem”, informează mirror.co.uk, citat de Mediafax.

Cei doi actori americani au jucat pentru prima oară împreună cu ocazia filmărilor pentru acest lungmetraj, care va avea premiera pe 7 ianuarie 2011.

Într-un interviu publicat parţial de tabloidul britanic The Mirror, Johnny Depp s-a declarat impresionat de frumuseţea actriţei americane şi a vorbit despre dificultatea turnării scenelor de dragoste dintre cei doi protagonişti.

“Da, aşa este, am avut cu siguranţă câteva zile dificile la filmări. Acest gen de scene este întotdeauna destul de ciudat. Trebuie să le priveşti cu amuzament, singura soluţie fiind să râzi de ele şi să îţi permiţi să te simţi ca un prost”, a declarat Johnny Depp. “Însă Angelina este ca o întruchipare a unui poem – frumuseţea perfectă care în acelaşi timp este foarte profundă şi foarte inteligentă”, a adăugat actorul.

Thrillerul “The Tourist”, filmat la Veneţia şi Paris sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Donnersmarck – regizorul peliculei “Vieţile altora”, premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului.
Filmările nu au fost lipsite de picanterii, datorită interpretării atât de convingătoare a scenelor de dragoste, care au făcut-o geloasă pe partenera lui Depp, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis, deşi nu sunt căsătoriţi, formează un cuplu de peste 12 ani şi au împreună doi copii – Lily Rose, în vârstă de 11 ani, şi Jack, în vârstă de opt ani.
Potrivit presei internaţionale, cu ocazia filmărilor pentru “The Tourist”, Johnny Depp şi Angelina Jolie s-au împrietenit şi au făcut schimb de sfaturi în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia copiilor.

Pe de altă parte, Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi – Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

Cele mai citite

Imprimantele – la ce trebuie să fim atenți în activitatea noastră

Imprimantele au devenit un pilon central în mediul de lucru contemporan, fiind unelte esențiale în procesele de birou, în special într-o lume în care...

Atenție! Noi postări sponsorizate pe social media promovează falsele oportunităţi de investiţii

Specialiștii din Dispeceratul Național de Securitate Cibernetică au emis o avertizare cu privire la noi postări sponsorizate pe rețelele sociale care promovează oportunități false...
00:01:19

SUA îl acuză pe fostul ambasador în Bolivia, Victor Manuel Rocha, de spionaj pentru Cuba

Procurorul general al SUA, Merrick Garland, a anunțat luni (4 decembrie) că Statele Unite(SUA) au acuzat un fost ambasador în Bolivia, Victor Manuel Rocha,...
Ultima oră
Pe aceeași temă