6.6 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuIuliana Tudor nu va mai prezenta emisiunea „O dată-n viaţă “

Iuliana Tudor nu va mai prezenta emisiunea „O dată-n viaţă “

Gazda emisiunii „O dată-n viaţă” de la TVR 1, Iuliana Tudor renunţă la rolul de prezentatoare din cauza sarcinii avansate. Actorii Maria Buză şi Marius Rizea sunt cei care o vor înlocui pe moderatoare, începând cu ediţia de vineri.

Iulian Tudor nu va renunţa definitiv la emisiune, ci va fi alături de echipa sa în postura de redactor coordonator. Viitoarea mămică a spus că este mulţumită că a avut o sarcină uşoară, care i-a permis să fie gazda emisiunii până acum. Dar la recomandarea medicului, ea a decis să renunţe la orele petrecute pe platoul de filmare şi să lucreze de acasă.

„Sarcina este într-un stadiu avansat, iar cele două ore de transmisiune directă sunt foarte solicitante. Am transferat biroul acasă, unde încerc să mă şi relaxez, între două telefoane în care trebuie să stabilesc invitaţii sau să definitivez desfăşurătorul”, spune viitoarea mămică.

Pentru următoarea ediţie a emisiunii, echipa programului promite să ofere publicului numeroase momente inedite. Printre acestea se numără şi o reprezentaţie a actriţei Ilinca Goia, cunoscută pentru prestaţiile de pe scena Teatrului Naţional. Artista va interpreta un rol diferit faţă de cele jucate până acum şi va trebui să îmbrace portul tradiţional românesc.

Ceilalţi doi invitaţi care au acceptat să fie protagoniştii unor momente de folclor autentic sunt actriţa Nuami Dinescu şi interpretul Mircea Baniciu. Iar proba de dans alături de ansamblul folcloric prezent în emisiune va fi o etapă dificilă pentru ambii artişti.

Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă