30 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Una dintre ele a crescut la o FERMĂ DE VITE! Află...

FOTO: Una dintre ele a crescut la o FERMĂ DE VITE! Află secretele modelelor de la Victoria’s Secret!

Cel mai mare succes în cariera de modeling este acela de a deveni unul dintre „îngerii” de la Victoria’s Secret.

Revista Forbes a întocmit, anul trecut, un clasament al celor mai bine plătite modele din lume, iar o jumătate dintre acestea a defilat pe scenă pentru gigantul mondial al modei, conform businessinsider.com.

„Îngerii” nu câştigă doar milioane de dolari şi un renume mondial. A lucra pentru Victoria’s Secret reprezintă o rampă de lansare pentru o cariera strălucitoare în afaceri sau în televiziune. Heidi Klum pare cel mai elocvent exemplu.

Citeşte şi FOTO: Vedete de nerecunoscut. Vezi cum se transformă frumuseţea în DEZASTRU ESTETIC!

Poveştile unor modele de top sunt cât se poate de interesante.

Atunci când copiii care practică gimnastica devin prea înalţi, ei sunt nevoiţi să renunţe la tot ceea ce au visat vreodată să ajungă şi să se lanseze într-un alt domeniu de activitate. Elena Isinbaeva a făcut acest lucru şi a devenit cea mai bună săritoare cu prăjina din istoria atletismului, în timp ce Miranda Kerr a ales o carieră în modeling şi a devenit unul dintre cele mai apreciate modele din lume.

Vezi şi FOTO UIMITOARE: Barcelona, din elicopter. Cum se vede, de sus, stadionul echipei FC Barcelona

Galeria de mai sus conţine o serie de fotografii cu modelele de la Victoria’s Secret şi cu secretele pe care cei mai mulţi dintre admiratorii lor nu le cunosc. Află cine a copilărit la o fermă de vite şi cine este fiica unui preot prezbiter din Namibia!

Daţi click pe imagini pentru a le mări şi pentru a citi toate informaţiile!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă