1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeEconomieFoto interviuFOTO: Hugh Jackman şi Jim Carrey s-au întrecut în arta IMITAŢIEI. Cine...

FOTO: Hugh Jackman şi Jim Carrey s-au întrecut în arta IMITAŢIEI. Cine a câştigat

Actorul australian Hugh Jackman şi starul hollywoodian Jim Carrey s-au imitat reciproc, în această săptămână, prin intermediul unor fotografii pe care le-au publicat pe Instagram şi Twitter, potrivit Mediafax

Hugh Jackman a iniţiat această glumă, publicând, marţi, pe contul său de pe platforma online Instagram, o fotografie care îl prezintă pe starul australian în timp ce încerca să imite felul în care Jim Carrey rostea o frază celebră din filmul “Masca” – “Ssssmooooookin!”.

“Jim Carrey, prietene, încerc să fac asta cât mai bine. În mod clar, ar trebui să rămân însă la replicile mele”, a scris Hugh Jackman în textul care însoţeşte acea imagine.

Jim Carrey a reacţionat vineri, pe Twitter, imitând, la rândul său, personajul Wolverine interpretat de Hugh Jackman, cu ajutorul unei fotografii în care actorul de comedie foloseşte diverse tacâmuri de bucătărie în locul celebrelor gheare ale acelui personaj cinematografic.

“Bună mişcare, Hugh Jackman! Acum, priveşte-mă cum fac praf cel mai mare rol al tău”, a scris starul hollywoodian în textul publicat în partea de jos a imaginii.

În urma “interpretării” lui Jim Carrey, actorul Hugh Jackman s-a recunoscut învins de colegul lui de breaslă şi a publicat pe Twitter următorul mesaj: “Am fost învins clar de Jim Carrey! Bună treabă, amice!”.

Deschideţi galeria foto pentru a vedea schimbul de fotografii dintre cei doi. 

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din “The Boy From Oz”, are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum “Cod de acces: Swordfish”, franciza “X-Men” – pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 – şi “Van Helsing”, şi romantice – “Australia” (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum “Prestigiul”, “Fântâna”, “Bomba zilei/ Scoop” şi în filmele din franciza “Wolverine”.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din “Mizerabilii” (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor ’90, datorită rolurilor din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi “Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei “Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum “Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber”, “The Truman Show”, “Eu, cu mine şi Irene”, “Dumnezeu pentru o zi” şi “Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul”.

Cele mai citite
00:00:38

VIDEO. Trei miliarde de dolari pentru prima cale ferată de mare viteză din SUA

Președintele SUA, Joe Biden, a prezentat vineri, 8 decembrie, o investiție de 3 miliarde de dolari pentru un proiect feroviar de mare viteză care...
00:00:48

VIDEO. Momente emoționante! O mamă se revede cu fiica sa, după ce a fost luată prizonieră

O mamă care i-a blocat pe militanții Hamas pentru ca soțul și copilul ei să poată scăpa s-a reîntâlnit cu fiica ei de trei...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă