3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeEconomieFoto interviuFOTO. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit. Cum şi-au sărbătorit nunta

FOTO. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit. Cum şi-au sărbătorit nunta

Vedetele Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit, sâmbătă, după mai mult de cinci ani de relaţie. Cei doi au petrecut de joi până vineri, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitați, prietenii și familiile lor. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la nunta Adelei Popescu şi Radu Vâlcan.

„Îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înaltă semeț din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi şi o viață înainte în doi (…) Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strângându-mi mână în biserică”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

De asemenea, actriţa şi-a amintit cu plăcere de alaiul care a însoţit-o pe jos la biserică, „cu voie bună şi sârbă din cotitură”.

 „Cercurile uriașe de iedere suspendate și candelabrele glam, muzică, mâncarea, temperatură, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simțim că Dumnezeu ne iubește și a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile din viață noastră de până acum”, a scris actriţa pe blogul ei.

Mireasa a purtat o rochie albă, brodată, cusută manual. Buchetul a fost făcut cu mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă.

În finalul postării de pe blogul ei, Adela Popescu a dezvăluit că ea şi soţul ei, Radu Vâlcan, au plecat în luna de miere, în străinătate. 

Cele mai citite
00:00:52

VIDEO. Hilary Clinton vorbește despre egalitatea de gen la COP28

Luând cuvântul luni, 4 decembrie, în cadrul COP28 de la Dubai, fostul secretar de stat american Hilary Clinton a declarat în cadrul conferinței că...

Prețul aurului a atins un maxim istoric

Gramul de aur s-a scumpit luni cu 6,9502 lei (2,34%), ajungând la o cotaţie de 303,8212 lei, de la 296,8710 lei, cât anunţase miercuri...
00:00:35

VIDEO. Israelul afirmă că a ucis un comandant Hamas într-un atac aerian

Armata israeliană a declarat duminică, 3 decembrie, că l-a ucis pe comandantul Hamas al batalionului Shati printr-un atac aerian în Gaza. Purtătorul de cuvânt al...
Ultima oră
Pe aceeași temă