16.5 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Fanii Top Gear cer înlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

Fanii emisiunii „Top Gear” au inițiat o petiție în care cer înlocuirea prezentatorului Jeremy Clarkson, care a fost suspendat de BBC, cu actorul englez de comedie, Steve Coogan, informează contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea actorului de comedie Steve Coogan

Citește și: Cum au reacționat fanii „Top Gear” la suspendarea prezentatorului Jeremy Clarkson

După suspendarea lui Clarkson de către BBC, fanii „Top Gear” au făcut o petiție online prin care au cerut înlocuirea prezentatorului cu comedianul Steve Coogan. Cererea a primit peste 4.000 de semnături.

„Coogan are experiență în domeniul televiziunii dedicate automobilelor, după ce a lucrat la <<Crash! Bang! Wallop! (What A Video!)>>”, a scris autorul petiției.

Cererea mai argumentează alegerea lui Steve Coogan prin experiența acestuia în prezentarea emisiunilor de știri, care demonstrează că actorul este capabil să și informeze, nu numai să distreze.

În plus, cei care au semnat petiția au fost de acord cu faptul că pasiunea actorului pentru automobile și experiența lui în domenii diverse îl recomandă pe Coogan pentru prezentarea emisiunii „Top Gear”.

„Domnul Coogan este capabil să păstreze elementele de success ale show-ului, dar și să aducă elemente noi, care să revitalizeze emisiunea”, a mai scris autorul petiției.

Citește și: Topul gafelor făcute de prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson

Steve Coogan este actorul care a inventat și a interpretat personajul de comedie „Alan Patridge”, pentru programul de radio BBC, „On The Hour”. Personajul a mai apărut și în alte show-uri de radio, dar și în emisiuni de televiziune. În anul 2013 a apărut și un film dedicat personajului, cu titlul „Alan Partridge: Alpha Papa”.

Pe de altă parte, mai există o petiție creată de fanii „Top Gear” către BBC, prin care spectatorii au cerut postului britanic de televiziune să îl repună în drepturi pe Jeremy Clarkson.

Ultima oră
Pe aceeași temă