31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDucesa de Cambridge ar prefera un băiat, iar prinţul William o fetiţă

Ducesa de Cambridge ar prefera un băiat, iar prinţul William o fetiţă

Ducesa de Cambridge îşi doreşte un băiat, în timp ce soţul ei, prinţul William, ar prefera ca primul lor copil să fie o fetiţă, a afirmat un soldat cu care viitoarea mamă a discutat câteva minute duminică, în timpul unei ceremonii desfăşurate în Hampshire cu ocazia sărbătorii Sf Patrick, sfântul patron al irlandezilor, informează AP şi EFE, citate de Realitatea.net.

Ducesa de Cambridge şi Prinţul William nu se înţeleg atunci când vine vorba de sexul viitorului copil. ‘Mi-ar plăcea să am un băiat, iar William îşi doreşte o fată’, i-ar fi spus Catherine lui Lee Wheeler , un tânăr de 29 de ani, membru al Primului Batalion de Gardă Irlandez, care face parte din armata britanică.

Însărcinată în luna a cincea, ducesa a fost îmbrăcată în verde, culoarea tradiţională a sărbătorii de St. Patrick, şi avea o broşă reprezentând un trifoi. Ea a dăruit câte un ram de trifoi soldaţilor participanţi la ceremonia care a avut loc la o cazarmă din sudul Angliei.

Ziua a fost marcată şi de un incident minor: tocul unui pantof al ducesei a rămas blocat, pentru scurt timp, în capacul unui canal de scurgere.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă