28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDaniel Craig şi-a atacat un fan la New York. Află de ce...

Daniel Craig şi-a atacat un fan la New York. Află de ce s-a enervat „James Bond”

Actorul Daniel Craig şi-a atacat un fan care încerca să îl fotografieze pe când făcea cumpărături alături de soţia lui, actriţa Rachel Weisz, într-un magazin alimentar din New York, informează Mediafax.

Daniel Craig şi Rachel Weisz sunt celebri pentru faptul că îşi protejează cu asiduitate viaţa personală. Din acest motiv, Daniel Craig s-a înfuriat în momentul în care un fan a încercat să-l fotografieze pe când făcea cumpărături, informează Huffington Post.

„Este atât de interesant să mă priveşti cum fac cumpărături cu soţia mea?”, a ţipat Craig, care apoi i-a smuls bărbatului camera foto din mână.

Din fericire, Weisz a intervenit şi a calmat lucrurile, dându-i în acelaşi timp fanului o lecţie despre faptul că viaţa privată trebuie să fie respectată.

În cele din urmă, Craig i-a înapoiat bărbatului camera foto, dar i-a cerut să şteargă imaginile. Bărbatul a fost de acord şi şi-ar fi cerut scuze celor doi actori.

Rachel Weisz şi Daniel Craig s-au căsătorit în iunie 2011, la New York, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane. Cei doi actori britanici s-au îndrăgostit unul de celălalt în 2010, în timpul filmărilor pentru thrillerul „Dream House”.

Craig a interpretat de trei ori rolul agentului James Bond, cel mai recent în lungmetrajul „007: Coordonata Skyfall”, care a fost lansat în toamna anului trecut. Filmul a marcat revenirea actorului Daniel Craig în rolul agentului 007 după prestaţiile din „Casino Royale” (2006) şi „Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare” (2008). Agentul 007, o veritabilă legendă mondială, este considerat în Marea Britanie o bijuterie a patrimoniului naţional. Acest statut special i-a permis actorului Daniel Craig să joace într-un scurtmetraj alături de regina Elizabeth a II-a, turnat pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, în „The Girl with the Dragon Tattoo”, ecranizarea americană după primul roman din trilogia „Millenium” de Stieg Larsson, „Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului”, „Cowboys and Aliens”, dar şi thrillerul „Dream House”, în care joacă cu soţia sa, Rachel Weisz, şi cu Naomi Watts.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din „Prietenie absolută/ The Constant Gardener” (2005) şi a putut fi văzută pe marile ecrane în filme precum „Din Raiul Meu/ The Lovely Bones”, de Peter Jackson, şi „Agora”, de Alejandro Amenabar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă