3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeEconomieFoto interviuCântăreața Lora va fi vocea lui Dorothy în celebra animație “Legendele din...

Cântăreața Lora va fi vocea lui Dorothy în celebra animație “Legendele din Oz”

Cântăreața Lora va dubla pentru prima dată în carieră un personaj de animație, devenind Dorothy, îndrăgita eroină din “Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”.

”Am fost foarte încântată când am primit această propunere, Vrăjitorul din Oz este una dintre poveștile mele preferate din toate timpurile, de când sunt copil. Îmi place că animația este foarte bine realizată, mi-a plăcut la nebunie coloana sonoră și faptul că am avut ocazia să și cânt. Cântecele au fost adaptate superb, ți se face pielea de găină când le asculți, au un text și o linie melodică superbe. Felicit întreaga echipă care a lucrat la transpunerea lor în limba română, sunt extraordinar de talentați toți. Abia aștept să vizionez filmul!”, a spus Lora.

În versiunea originală a animației, Dorothy este interpretată de actrița Lea Michele, cunoscută din serialul muzical Glee.

”Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy” este o nouă aventură animată, plină de farmec şi culoare. De această dată, povestea o aduce în prim plan pe Dorothy, în momentul în care află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Alături de vechii şi simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat drept prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul. 

Deşi călătoria ei este mai anevoioasă şi plină de primejdii, curioasa eroină va cunoaşte de-a lungul drumului multe personaje fascinante care o vor ajuta şi îi vor cuceri inima. Cu Oz în mare pericol, va fi nevoie de multă inteligenţă, curaj şi prietenie pentru a-l învinge pe Jester şi a restabili armonia în Oraşul de Smarald.  

Animația ”Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy” poate fi urmarită în cinematografele din București și din țară. 

Cele mai citite

Festivalul de film fantastic Dracula TiMes, parte a Dracula Film Festival, s-a încheiat

Dacre Stoker, stră-stră-nepotul lui Bram Stoker, autorul cărții Dracula (1897), a participat la Dracula TiMes cu prezentarea „Stoker on Stoker, Misterele din culisele scrierii...

Grefierii protestează în fața ICCJ, cerând plata salariilor restante

Grefieri din toate județele participă la un protest în fața sediului din București al Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ). Mitingul de protest este...

Sute de grefieri protestează în faţa Instanţei supreme

Câteva sute de grefieri de la instanţe şi parchete din toată ţara protestează luni în faţa sediului provizoriu în care funcţionează Înalta Curte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă