3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeEconomieFoto interviuCântăreața Geri Halliwell, din fosta trupa "Spice Girl", se căsătorește

Cântăreața Geri Halliwell, din fosta trupa “Spice Girl”, se căsătorește

Cântăreața Geri Halliwell, care a făcut parte din fosta trupa "Spice Girls", și-a anunțat marți logodna cu directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner, informează Agerpres.

În vârsta de 42 de ani și mamă a unei fete în vârstă de opt ani pe care o are dintr-o scurtă relație cu scenaristul Sacha Gervasi, Geri Halliwell a plasat un anunț în ziarul londonez The Times conform căruia Christian Horner, liderul Infinity Red Bull Racing, în vârstă de 40 de ani, cu care se întâlnește de opt luni, va deveni soțul său, notează agenția DPA.

Potrivit The Times, și Christian Horner a anunțat căsătoria cu Geri Halliwell, fără însă a precizat data căsătoriei. Tabloidele britanice au evocat o posibilă căsătorie în luna iulie, după ce ''Sunday Mirror'' relata despre Geri că nu ''s-a simțit atât de fericită'' în viața ei.

Christian Horner, care este de asemenea britanic, are o fiica în vârstă de 1 an din relația de 14 ani pe care a avut-o cu Beverley Allen (46 de ani).

Horner și Allen s-au despărțit când fiica lor împlinise șase luni. De asemenea, el a fost tată vitreg pentru cei doi fii ai fostei sale partenere, Kieron de 25 de ani și Liam de 21 de ani.

Potrivit cotidianului Daily Mail, Geri nu a avut până acum prea mult noroc în dragoste despărțindu-se de fostul său iubit, consultantul de pariuri online Anton Kaszubowski după ce a aflat că acesta era căsătorit. Între cuceririle sale s-au numărat, potrivit aceleași surse, prezentatorul TV Chris Evans și actorul Robbie Williams. De asemenea, ea a fost logodită cu milionarul italian Fabrizio Politi.

Cele mai citite
00:01:16

VIDEO. Încep lucrările pentru salvarea “turnului înclinat” din Bologna

Au început lucrările de securizare și restaurare a "turnului înclinat" din Bologna, ca urmare a temerilor că acesta s-ar putea prăbuși. Există temeri că respectivul...

România vrea să utilizeze dar și să fabrice tehnologii verzi, anunță președintele Iohannis

"România este interesată să dezvolte, să utilizeze, dar și să fabrice tehnologii verzi", a declarat președintele Klaus Iohannis în cadrul evenimentului „Sustainable Innovation Forum...

Ciolacu intră în dezacord cu ambasadorul României în SUA. Ambasadorul e nemulțumit că nu participă la întâlnirile premierului

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a făcut o declarație neobișnuit de dură pentru un diplomat. Ambasadorul României a lăsat să se înțeleagă că este...
Ultima oră
Pe aceeași temă