1.2 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeEconomieFoto interviuBeyoncé, dată în judecată pentru plagierea unei melodii. Daunele morale ajung la...

Beyoncé, dată în judecată pentru plagierea unei melodii. Daunele morale ajung la șapte milioane de dolari

Cântăreaţa americană Beyoncé a fost dată în judecată pentru plagierea melodiei “XO”. Artistei i se cer daune morale în valoare de șapte milioane de dolari, potrivit Mediafax.

 Ahmad Javon Lane a dat-o în judecată pe Beyoncé, compania sa Parkwood Entertainment şi Columbia Records şi cere despăgubiri de 7 milioane de dolari.

Backing vocalul spune că a scris un cântec intitulat “XOXO”, pe care l-a prezentat apoi cântăreţei Chrissy Collins, în prezent backing vocal al lui Beyoncé.

De cealaltă parte, în documentele depuse în instanţă, Beyoncé a negat toate acuzaţiile care îi sunt aduse, potrivit Radar Online.

Beyoncé a mai spus că Ahmad nu a depus la dosar documente din care să rezulte că deţine drepturile de proprietate intelectuală pentru respectiva melodie şi a cerut, totodată, instanţei să respingă solicitarea acestuia privind daunele de 7 milioane de dolari.

Beyoncé Knowles, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume.

În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat “Dangerously in Love”. Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 14 în calitate de artistă solo.

Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyoncé formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Cele mai citite

Hamas vrea să elibereze toți soldații israelieni în schimbul tuturor palestinienilor închiși în Israel

Un înalt oficial Hamas a declarat miercuri că mişcarea islamistă palestiniană este gata să elibereze toţi soldaţii israelieni pe care îi deţine în schimbul...

AUR va organiza un Congres extraordinar pe data de 2 decembrie la Alba Iulia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate...

Consulul general al României la Cernăuți a acordat diplome de excelență jurnaliștilor români de război

Consulul general al României la Cernăuţi, Irina-Loredana Stănculescu, le-a acordat, miercuri, în cadrul unei ceremonii cu prilejul Zilei Naţionale a României, diplome de excelenţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă