3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeEconomieFoto interviuAngelina Jolie vrea să își schimbe profesia

Angelina Jolie vrea să își schimbe profesia

Vedeta Angelina Jolie a declarat pentru presa australiană că peste câţiva ani doreşte să îşi încheie cariera de actriţă şi să se concentreze asupra regiei de film, informează Mediafax.

Actriţa americană a călătorit în Australia în această săptămână, pentru a-şi promova cel mai recent film, "De neînvins/ Unbroken", pe care l-a prezentat în premieră mondială pe această insulă-continent, unde pelicula a fost filmată.

"Unbroken" este cel de-al doilea lungmetraj regizat de Angelina Jolie, după "In the Land of Blood and Honey", lansat în 2011 şi bine primit de criticii de cinema.

"Voi mai face câteva filme în calitate de actriţă, dar aş fi mulţumită dacă aş renunţa la toată această carieră la un moment dat", a declarat vedeta americană pentru Sydney Morning Herald, într-un interviu care a fost publicat online joi. "Ador regia de film, sunt mult mai fericită ca regizoare", a adăugat ea.

"Îmi place să pot să urmăresc un proiect de la început la sfârşit. Îmi place să petrec doi ani analizând un proiect şi învăţând lucruri noi în acest timp. Îmi place să fiu provocată de plan mintal şi să fiu nevoită să învăţ multe lucruri noi şi să fac parte din fiecare aspect al procesului de producţie", a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a devenit în ultimii ani tot mai interesată de regie şi, după debutul ei regizoral, lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin în 2012, se pregăteşte să lanseze în acest an cea de-a doua peliculă pe care a regizat-o, "Unbroken", despre viaţa fostului campion olimpic la atletism devenit erou de război Louis Zamperini.

De asemenea, Angelina Jolie filmează în această perioadă cel de-al treilea lungmetraj pe care îl regizează, drama familială "By The Sea", în care vedeta americană joacă alături de soţul ei, Brad Pitt. Pelicula are la bază un scenariu scris tot de Angelina Jolie.

"Să mă regizez pe mine însămi e foarte greu, să îl regizez pe Brad Pitt a fost o provocare şi să joc alături de el în scene dramatice, dificile, a fost foarte greu", a adăugat vedeta americană.

Cei doi actori s-au căsătorit în august şi şi-au petrecut luna de miere alături de cei şase copii ai lor, în arhipelagul maltez.

Cele mai citite

Credit pentru tineri casatoriti garantat de stat, prin Family Start

Guvernul a lansat de curând câteva programe de creditare concepute cu scopul de a susține familiile tinere sau persoanele care intenționează să-și formeze o...

Agende Personalizate 2024 – O alegere reprezentativă pentru brandul dumneavoastră 

În perioada asta a anului începem pregătirile pentru cel viitor prin stabilirea obiectivelor importante și achiziționarea de materiale de branding care să ne ajute...

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți, numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă