16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Tily Niculae a lansat colecție caritabilă de ghiozdane pentru mame

Actrița Tily Niculae a lansat colecție caritabilă de ghiozdane pentru mame

Actrița Tily Niculae a lansat, în colaborare cu designerul Laura Olaru, o colecție caritabilă de ghiozdane de piele pentru tinerele mame. 

O parte din banii strânși din vânzarea ghiozdanelor vor fi direcționați către Asociația Unu și Unu, prima și singura asociație de părinți care apără drepturile copiilor prematuri din România. 

Actrița Tily Niculae este de doi ani ambasadoare a Asociației Unu și Unu, fondată de prietena ei Diana Gămulescu. Tily a fost alături de Diana în perioada sarcinii și după ce a născut prematur gemeni și astfel a aflat despre toate problemele pe care le întâmpină părinții cu prematuri. Tily a încurajat-o pe Diana să pună bazele Asociației Unu și Unu și a acceptat să lupte pentru drepturile copiilor prematuri din România, în calitate de ambasadoare. 

Actrița Tily Niculae are o fetiță de patru anișori și s-a folosit de experința sa de mamă pentru a crea un design practic și modern pentru colecția de ghiozdane #sofisticata. 

Colecția caritabilă #sofisticata cuprinde trei modele de ghiozdane de piele, în trei nuanțe aflate în tendințe, care aduc un omagiu stilul sofisticat.

Prețul ghiozdanelor este de 650 de lei, din care 100 de lei va ajunge la Asociația Unu și Unu. Produsele pot fi comandate direct de pe pagina de Facebook a designerului Laura Olaru. 

„În colecția #sofisticata, Tily Niculae și Laura Olaru au reușit să îmbine perfect creativitatea și generozitatea lor și au lansat un proiect caritabil unic în România. Această colecție nu este doar despre stil, ci despre modele sociale demne de urmat”, a declarat Diana Gămulescu, vicepreședinta Asociației Unu și Unu. 

Asociația va folosi banii pentru a finanța un proiect nou, intitluat „Alo, prematuritatea”, primul call-center cu o echipă multidisciplinară din întreaga Europă care va răspunde la întrebările părinților de luni până vineri. 

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...
Ultima oră
Pe aceeași temă