14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa Oana Pellea anunţă că "se va retrage din activitatea Facebook". Vezi...

Actriţa Oana Pellea anunţă că „se va retrage din activitatea Facebook”. Vezi de ce s-a supărat actriţa

Actriţa Oana Pellea a anunţat că nu va mai posta impresii personale pe contul de Facebook deoarece presa preia postările sale şi le foloseşte pentru a genera scandal mediatic.

Pentru că orice postez pe Facebook, este vânat şi răstălmăcit de către Media, pentru că nu mă interesează şi detest scandalul mediatic, pentru că nu vreau să particip la nici un fel de manipulare mediatică, mă voi retrage din activitatea Facebook”, a scris Oana Pellea pe contul personal de pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi Oana Pellea despre cazul lui Ionuţ Anghel: Suntem toţi PIONI ai unei manipulări grosolane!

Actriţa a luat această decizie după ce mass media a preluat o postare persoanală în care Oana Pellea susţinea că părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, ar trebui să ceară dreptate şi nu recompensă sau răzbunare.

„Îmi susţin în continuare afirmaţiile şi voi acţiona în consecinţă. Precizez că în postările mele, că şi aiurea, nu am lovit pe nimeni cu invective, am avut întotdeauna un ton echilibrat şi politicos”, a spus actriţa.

Citeşte şi Oana Pellea, într-un dialog despre teatru, dar şi despre implicare socială

Oana Pellea le-a mulţumit celor 25.000 de fani care o urmăresc pe Facebook şi le-a spus că în viitor va posta doar datele spectacolelor sale.”De voi mai posta comentarii va fi în mod absolut excepţional„.

Timpul vorbelor a trecut pentru mine. E timpul faptelor. Am hotărât să mă retrag din „virtual” pentru a face mai mult în real”, a conchis Oana Pellea.

Daţi click pe a doua fotografie pentru a citi mesajul integral postat de Oana Pellea pe Facebook.

 

 

Cele mai citite

Guvernul italian analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru violatori

Guvernul condus de Giorgia Meloni analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru persoanele condamnate pentru violențe sexuale, după ce Partidul Liga, de extremă...

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...

Băncile din UE dezvoltă Wero, un sistem de plăți alternativ pentru a reduce dependența de Visa și Mastercard

Cele mai mari bănci din Uniunea Europeană au colaborat în secret timp de mai mulți ani pentru a dezvolta un nou sistem de plăți...
Ultima oră
Pe aceeași temă