Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Forum de afaceri româno-francez, la Paris, de Moș Nicolae

Între 5 și 6 decembrie se va organiza și un forum de afaceri romano-francez, la care vor participa cei mai importanți business-mani din cele două țari.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 12:04

Romania de business începe să iasă din amorțeală pe plan extern și să devină tot mai activa în momentele oportune. Astfel, între 5 și 6 decembrie, la Paris, dacă tot este premierul  Viorica Dancilă în vizită oficială, se va organiza și un forum de afaceri romano-francez, la care vor participa cei mai importanți business-mani din cele două țari.

Forumul va fi organizat de partea română și în acest sens, astăzi, la sediul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, va avea loc o întalnire între ministrul  Radu Oprea și ambasadorul Franței în România, doamna Michele Ramis.

Forumul de la Paris va avea 6 secțiuni grupate pe: mari investiții, stadiul reformelor, perspectivele mediului de afaceri din România, inovare și digitalizare, orașul durabil și prioritațile României pentru președinția Consiliului U.E. Pentru a da și un nou impuls dezvoltării afacerilor româno-franceze, în cadrul forumului, a fost inclusă și o sesiune business-to-business.

Întalnirea,  de la sediul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, dintre ministrul Radu Oprea și Ambasadorul Franței la București, doamna Michele Ramis, are ca scop definitivarea ultimelor detalii, stabilirea prioritaților și a obiectivelor care să facă din Forumul de la Paris un moment de referință în tradiția afacerilor romano-franceze. Scopul acestuia este sa duca la creșterea business-ului dintre cele două parți, mai ales că, noi de francezi și ei de noi, suntem legați și prin diverse parteneriate strategice și aliante în toate domeniile.

Comentarii