Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Micile firme din România vor beneficia de fonduri care totalizează aproape 250 de milioane de euro

Peste 4.300 de IMM-uri, microîntreprinderi şi start-up-uri din România vor beneficia de un acces mai bun la finanţare pe baza a trei acorduri semnate, miercuri, care ar trebui să genereze o finanţare totală de 246 de milioane de euro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2017 - 08:19

Peste 4.300 de IMM-uri, microîntreprinderi şi start-up-uri din România vor beneficia de un acces mai bun la finanţare pe baza a trei acorduri semnate, miercuri, care ar trebui să genereze o finanţare totală de 246 de milioane de euro, informează Mediafax.

Acordurile au fost semnate de BEI, Raiffeisen Bank și Banca Comercială Română (BCR).

Primele trei acorduri ale iniţiativei pentru IMM-uri din România au fost semnate, miercuri, la Bruxelles, între Grupul Băncii Europene de Investiţii (BEI) şi băncile comericale Raiffeisen Bank, Banca Comercială Română (BCR) şi ProCredit Bank, potrivit unui comunicat emis miercuri de Reprezentanţa Comisiei Europene.

„Peste 4.300 de IMM-uri, microîntreprinderi şi start-up-uri din România vor beneficia de un acces mai bun la finanţare în cadrul celor trei acorduri, care ar trebui să genereze o finanţare totală de 246 de milioane de euro, adică aproape jumătate din bugetul total de 540 de milioane de euro al programului Iniţiativa pentru IMM-uri”, se arată în comunicatul publicat.

Programul Operaţional Iniţiativa pentru IMM-uri 2014-2020, în valoare de 100 de milioane de euro, sprijină întreprinderile mici şi mijlocii prin facilitarea accesului la credite, prin oferirea unei rate de garantare de până la 80%, potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...