Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Cîţu vrea aprobarea în CSAT a strategiei de informatizare a ANAF şi MFP

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu vrea aprobarea în CSAT a strategiei de informatizare a ANAF şi MFP, considerând că evaziunea fiscală a ajuns o problemă de securitate naţională. De asemenea, el anunţă şi măsuri privind controalele ANAF la firme.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 03.01.2020 - 18:57

”A venit momentul. Din punctul meu de vedere evaziunea fiscală a ajuns o problemă de securitate naţională. Chiar la început de an voi introduce în CSAT materialele necesare pentru aprobarea strategiei de informatizare a ANAF şi MFP ca obiectiv de importanţă naţională”,anunţă ministrul Finanţelor Florin Cîţu.

De asemenea, el face precizări legate de controalele ANAF la firme.

”Concomitent, voi face toate demersurile ca începând din acest an ANAF să efectueze cel mult un control compex pe an la companiile din Romania, indiferent de mărimea lor. (Excepţie fac cazurile de flagrant/sesizării)”, mai scrie Cîţu, conform News.ro.

Comentarii

loading...