14 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Florin Cîțu: Somez PSD să oprească terorismul economic!

Florin Cîțu a calculat că toate cheltuielile suplimentare susținute politic de PSD pun în pericol atragerea unor finanțări de cel puțin 13 miliarde euro, finanțări ce ar putea fi stopate de Uniunea Europeană.

„Comisia Europeana, agențiile de rating, investitorii, se uită cu mare atenție la Romania în acest moment. Derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puțin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru Romania și la scăderea ratingului de țară ceea ce ar însemna colaps economic.”, a scris Florin Cîțu duminică pe Facebook.

Ministrul Finanțelor îi atrage atenția lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, să oprească ceea ce el numește „terorismul economic”.

„Domnule Ciolacu, AJUNGE! Somez PSD să oprească terorismul economic! Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globala forțează creșterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotrivă României. Este important să știe toți romanii că PSD aruncă Romania în haos economic pentru a mai câștiga câteva voturi. Niciun om politic nu are dreptul să condamne Romania la sărăcie, hiper-inflație și dobânzi astronomice doar pentru a mai căștiga câteva voturi. ”, a adăugat Florin Cîțu.

Ultima oră
Pe aceeași temă