10.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăEconomieFlorin Cîțu: Noua formă a site-ului IMM INVEST o să fie gata...

Florin Cîțu: Noua formă a site-ului IMM INVEST o să fie gata săptămâna viitoare

Cîţu îl acuză pe lidrul PSD, Marcel Ciolacu că vrea România în criză şi spune că va anunţa public orice program pe care îl iniţiază şi care este contestat şi anulat în Parlament de votul PSD, pentru că românii trebuie să ştie adevărul.

”Ciolacu vrea România în criză! Am fost informat de instituţiile abilitate că noua forma a site-ul IMM INVEST, pe care înţeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata săptămâna viitoare”, a scris, vineri, pe Facebook, Florin Cîţu.

”Având în vedere că, timp de o lună de zile, toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public şi respinse în parlament de PSD, am promis tuturor transparenţă şi professionalism. Am luat următoarea decizie. Începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl iniţiez şi care este aprobat de guvern iar după aceea este contestat şi anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunţ pe care orice persoana care accesează programul respectiv să-l citească. Românii trebuie să ştie adevărul”, a adăugat Cîţu.

Acesta a precizat încă odată că site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare şi se va deschide cu anunţul din cartolina pe care a postat-o pe Facebook. ”Am fost informat de specialişti că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puţin 4 milioane de oameni în prima oră”, a mai scris Cîţu.

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat săptămâna trecută, că începând de din data de 17 aprilie, IMM-urile din România au acces la programul IMM Invest, prin care pot beneficia de credite garantate cu până la 90%.

”Astăzi, la ora 10:00, am început cel mai amplu program de susţinere a IMM – IMM Invest. Cu un simpluclick şi completarea unui formular, IMM au acces la credite garantate  cu până la 90% pentru investiţii şi capital de lucru. Guvernul României porneşte al treilea prorgram important, după programul cu şomajul tehnic şi  cel al amânării ratelor clienţilor la bancă. Este important nu doar prin dimensiune, dar tot astăzi începem şi etapa a doua, cea de repornire a economiei. Faţă de celelate două programe, IMM Invest nu are nicio condiţionalitate, se adresează tuturor IMM, nu doar celor afectate de criza coronavirus. Este un program care poate fi accesat tot timpul anului, dar implicaţiile sunt pe termen lung. Este un program prin care începem  repornirea economiei”, a declarat ministrul.

La puţin timp după aceea, site-ul s-a blocat.

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă